Frakt og retur


Hvor lang leveringstid?

Hos oss er leveringstiden kun 2-5 dager. 

InstaLift sender pakkene direkte fra lager i Norge. Slik blir forsendelsen både raskest og enklest mulig for deg. Du vil motta en ordrebekreftelse når pakken forlater vårt lager. 

Vi tar forbehold om forsinket levering som følge av Covid-19. 

Hva koster frakt?

Akkurat nå får du fri frakt! Normalt er fraktprisen kroner 39,-. 

OBS: Betingelsene over gjelder ikke forsendelser til Svalbard eller Jan Mayen. 

Hvor blir pakken min levert?

Våre produkter pakkes i smarte boblekonvolutter hvilket betyr at pakken som oftest kommer rett hjem i postkassen. Skulle dette derimot ikke skje av grunner utenfor vår kontroll vil du motta en hentelapp hvor du kan hente pakken på ditt nærmeste postkontor. 

Hvor er pakken min?

Antakelig ikke langt unna! Vi håndterer alle ordre én virkedag etter bestilling, så din pakke kommer trolig snart. Ta kontakt med oss dersom det er noe som helst uklart. 

Pakker som ikke blir hentet på utleveringssted

Du har 14 dager på deg til å hente ut pakken din. Hvis pakken ikke blir hentet og går i retur til oss trekkes et gebyr på 100 kroner for å dekke deler av våre kostnader relatert til frakt, returhåndtering og administrasjon. For å unngå at varen blir sendt feil eller ikke levert av postbud er det viktig at du legger inn riktig navn, adresse og postnummer når du bestiller. Det er også viktig at postkassen er merket med samme navn som i bestillingen.  

Hvordan sender jeg i retur?

Dersom du ønsker å returnere din bestilling, må du ta kontakt med vår kundeservice. Du har 14 dager ubetinget angrerett fra du har mottatt varen (dvs. postkassen eller postkontor). Har det gått lengre tid, vennligst ta kontakt med oss så ser vi om vi finner en løsning.

InstaLift sin målsetning er alltid fornøyde kunder, så er det noe du av ulike grunner er misfornøyd med lurer på – ta kontakt! Dette gjelder selvfølgelig også dersom du har bestilt feil størrelse, i så tilfelle får du gratis retur og et nytt produkt (størrelse) tilsendt. 
 
Det er viktig for oss at du leverer tilbake varer i originalemballasje og så god stand som mulig. Selv om produktet ikke er brukt er det vanskelig for oss å selge varer uten emballasje, med slitasje, mv. Videre gjelder ikke returretten dersom du har tatt av plastforseglingen på InstaLift Stroppeløs BH, InstaLift Nipple Cover eller InstaLift Lift Up Pad.

Våre produkter er av en intim karakter (definert som undertøy) hvilket følger særskilte krav for returer. Vær derfor vennlig å påse om du tror størrelsen faktisk passer før du fjerner forseglingen. 

Du som kunde må selv dekke returkostnaden, med mindre retur gjelder feil størrelse. Dette gjør vi for å redusere miljøbelastningen. 

Vilkår for retur av vare

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. For InstaLift Stroppeløs BH, InstaLift Nipple Cover og InstaLift Lift Up-Pad gjelder det at produktet må være ubrukt, dvs. med forseglingen, originalemballasje og merkelapper hengende på.

Når får jeg tilbakebetaling for min retur?

Vi jobber hardt for å behandle din retur i løpet av 7-10 dager etter at du sendte pakken tilbake til oss. Ved retur tilbakebetales pengene til samme betalingsmetode du benyttet deg av ved bestilling. Fra den dagen du mottar bekreftelse på mottatt retur med returbeløp vil Stripe tilbakebetale til ditt bankkort/bankkonto i løpet av 10 virkedager, hos Klarna vil du få returbeløpet kreditert din Klarna faktura i løpet av 1-2 virkedager.